Klingende litteratur – Den lille prinsen
Nesodden kirke, Norge, 21 oktober kl 12.00-12.45

En forestilling der alle generasjonene kan samles!

Ti år gamle Solveig leser fra Antoine de saint-Exupérys vakre barnebokklassiker Den lille prinsen, ledsaget av tre musikere fra Drottningholm Barockorkester i Stockholm som spiller fransk barokkmusikk på gamber og cembalo. Musikerne er Mime Brinkmann og Olof Larsson på gambe og Björn Gävfert på cembalo. Den lille prinsen handler om felleskap og ensomhet, verdens ufattelige storhet og andre livsrefleksjoner som blir lettere tilgjengelige gjennom tekst og musikk. Kanskje vil barn inspireres til å lese mer og utforske musikkens verden? Dette er en konsertforestilling for lyttende ører i alle aldre.

Dørene åpner en halvtime før. Det er billettsalg i døra (Vipps, kort eller kontant) og på tikkio.com. Ved kjøp av dagspass til Fram-festivalen får man fri entré.

Konserten er støttet av Norsk kulturråd og Nesodden kirkelige fellesråd. Gratis kaffe/te og kake etter konserten!