Egna konserter

logo_hjorthagen_rgb logo_engelbr1

Från och med våren 2010 driver Drottningholms Barockensemble en musikserie i samarbete med Engelbrekts församling i Stockholm. Konserterna hålls i Hjorthagskyrkan och Engelbrektskyrkan. Konsertserien erbjuder ett varierat program, dels med hjälp av en stor bredd i repertoaren och dels genom olika konstellationer av Drottningholms Barockensemble med inbjudna gäster, t.ex. körer, dirigenter och solister. Vid dessa konserter erbjuds medlemmar i vänföreningen rabatterade priser om inget annat anges. Biljettkassan öppnar 1 timma före konsert. Vi tar gärna emot kortbetalning! Du kan även förköpa biljetter på www.ticketmaster.se. Vill du få e-post med information om våra konserter, klicka här och skicka ett meddelande till oss!

__________

Erbjudande!

Lös medlemskap i Drottningholms Barockensembles Vänförening i kassan vid ­konserten och få rabatt på biljetten till ett antal konserter.
Medlemsavgiften är 100 kr per kalenderår. Ungdomar under 25 år får gratis medlemskap. Läs mer om hur vänföreningen fungerar på
www.dbe.nu/medlemskap. Där kan du även ansöka om medlemskap.

________________________________

Med reservation för ändringar.

3 reaktioner på ”Egna konserter”

 1. Lennart Fogelklou

  Jag beställer härmed två konsertbiljetter och två supébiljetter till nedanstående:
  Söndag 31/5 kl 18, Hjorthagskyrkan
  MUSIKALISK VÅRBUFFÉ

 2. Heh,

  Detta är en fråga om denna anmälan avser evenemanget i Hjorthagenskyrka med dbe den 20/5 med eftersföljande buffé eller om detta är annat arrangemang? Om det är denna så önskar jag beställa 2 biljtter, jag har tidigare bokat till konser5ten men ej till buffen. Om ej så vore det intressant att veta vad detta arrangemang avser?

  Mvh

  Thomas

 3. Hej Thomas, du är givetvis välkommen till buffén! Vi håller just nu på att sätta upp en biljettjänst för att det ska bli enkelt att förköpa biljetter till våra konserter och arrangemang framöver. Jag återkommer gärna till dig på mejladressen du lämnat här så snart detta är klart, så får du första tjing på buffébiljetterna. Med vänlig hälsning, Cecilia Wolfers, Drottningholms Barockensemble

Kommentarer är stängda.